пʼятниця, 23 вересня 2022 р.

Інтернет-семінар "Особливості діяльності бібліотеки закладу освіти в сучасних умовах: запитання та відповіді. Організація роботи з бібліотечним фондом"

 

21 вересня 2022 року наша бібліотекавзяла участь в інтернет-семінарі "Особливості діяльності бібліотеки закладу освіти в сучасних умовах: запитання та відповіді. Організація роботи з бібліотечним фондом".

Організаторами інтернет-семінару виступили КЗ "Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" ,ЗОР Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В. О. Сухомлинського.
Завідувач відділу формування інформаційних ресурсів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського Лобановська Інна Георгіївна висвітлила теми: “Фонд шкільної бібліотеки. Комплектування. Облік”, “Актуалізація фонду бібліотеки закладу освіти” і “Перевірка фонду”, де окреслила основні напрями та особливості формування інформаційного ресурсу шкільної бібліотеки в сучасних умовах. Вона також відповіла на численні запитання, отримані в ході онлайн-опитування та під час семінару.
Як учасник семінару  оновила інформацію про основні положення роботи з фондом бібліотеки освітнього закладу (моделювання, комплектування, облік, поточна робота, перевірка фонду, вилучення документів), ознайомилася з нормативною базою з цього напряму діяльності, з’ясувала питання щодо актуалізації фонду документів у сучасних умовах.
Щиро вдячна організаторам семінару за надану актуальну фахову інформацію, яку можна використати в своїй роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар