вівторок, 20 лютого 2018 р.

День Героїв Небесної Сотні

У   нашій   пам’яті ви назавжди лишились.
Історія одна, а ви – її частина.
Ви тільки знайте, браття, ми за вас молились
І молимось: за вами – ненька Україна!



20 лютого – особлива дата, День Героїв Небесної Сотні. В цей день у шкільній бібліотеці було проведено годину-реквієм “Герої не вмирають”.Сьогоднішній захід – данина пам’яті мужнім нашим співвітчизникам, які у листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.Говорити на цю тему складно, особливо зі школярами, проте необхідно.
Учні 8-А класу ознайомилися із трагічними подіями 18-20 лютого 2014 року.Вони переглянули відеосюжети”Небесна сотня.Хронологія подій 20 лютого 2014 р.”,” Небесна сотня.Десяток юних ангелів”,прослухали сучасні поезії, пісні та вшанували хвилиною мовчання загиблих на майдані Незалежності.

 На жаль, це трагічна сторінка в нашій історії. Шанс на зміни дістався нам дорогою ціною…. Сьогодні в Україні віддають належну шану тим, хто не вагаючись здійснив громадянський подвиг, хто ціною власного життя захищав демократичні цінності й національні інтереси.

Немає коментарів:

Дописати коментар