четвер, 28 вересня 2017 р.

28 вересня -день народження В.О.Сухомлинського

Вшановуємо пам’ять В. О. Сухомлинського


Людина народжується,
 щоб залишити по собі слід вічний.
                             В. Сухомлинський

28 вересня виповнюється 99 років від дня народження видатного українського педагога і письменника
Василя Олександровича Сухомлинського.
Василь Олександрович Сухомлинський дуже любив дітей, тому і став вчителем. Це справді людина з полум'яним серцем, видатний педагог сучасності. 35 років свого життя він віддав школі. В. О. Сухомлинський -  заслужений учитель України, лауреат Державної премії імені Т. Г. Шевченка. З його ім'ям пов'язані збагачення і піднесення педагогічної науки ХХ століття. Велика, самобутня спадщина вченого з плином часу привертає дедалі більше уваги. В. О. Сухомлинський написав 48 монографій, понад 600 статей, 1500 оповідань і казок для дітей. Його твори видані 53-ма мовами світу.

Виставка шкільної літератури до 

дня народження 

В.О. Сухомлинського

 



















Знайомство з творчою спадщиною Василя Олександровича Сухомлинського зароджує у дитячій душі високі моральні, гуманістичні почуття - любов до батьків, повагу до людей похилого віку, мидосердя до немічних, нещасних. Про життя і творчість видатної людини - Василя Олександровича Сухомлинського в бібліотеці проведено бібліотечний урок "Покликання доброти".
Учні 5-В класу мали можливість уявити себе серед чудових квітів у Школі під Блакитним небом, полинути у світ казок і оповідань В.О.Сухомлинського. Діти збагатили знання про педагога і письменника, який вчив бути хорошими людьми, добрими, чесними, працелюбними і життєрадісними.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар